Lediga tjänster

Vi söker en ny skolsjuksköterska på Livets Ords Kristna skolor! LOKS är en inspirerande och härlig plats att jobba på och vi välkomnar dig som vill vara med och bidra till att skapa en positiv miljö på kristen grund för barn och unga att växa upp i.

Du behöver vara utbildad sjuksköterska, en vidareutbildning till skolsjuksköterska, barnsjuksköterska eller distriktssjuksköterska är en merit, men inte ett måste. Vi söker dig som skulle vilja jobba ca 50%. Tjänsten är ett långtidsvikariat med omgående tillträde. Detaljerna diskuterar vi gärna, hör av dig om du är intresserad!

Arbetet som skolsjuksköterska är varierande, roligt och givande. Du får samarbeta med olika professioner inom både hälsovård och skola, förutom huvudkontakterna som ju är barnen och ungdomarna! Arbetet delas upp mellan minst två personer som ansvarar för olika skolenheter men hjälps åt med arbetsuppgifterna.

Kontaktperson för mer information och ansökan: – Yvonne Sten, personalansvarig Tel: 018-16 14 03, e-post: yvonne.sten@loks.se

X